LOCAL GOVERNING BODY MEETING BASSINGBOURN VILLAGE COLLEGE 18th May 2017 6pm in the library



Any specific questions to Sue Smith (ssmith@bassingbournvc.net) by: 16th May 2017

Chair: Sue Speller

Time	Agenda Item	Time allotted	Action	Lead	Papers circulated
6pm	Declaration of Interests			SSP	
	Matters Arising	5 mins		SSP	LGB minutes
6.05pm	HR update and exit interviews	5mins	Information	DC/AB	
6.10pm	Part time request (BI),	10mins	Decision	DC	
6.20pm	Leadership structure, Job descriptions, CAL structure	30mins	Decision	DC	Leadership structure diagram, new Vice Principal and Assistant Principal Job descriptions, current Deputy Principal Job descriptions, CAL structure
6.40pm	Staffing structure	10mins	Information	DC	
6.50pm	Bespoke training RDP	5mins	Information		
6.55pm	Budget – projected outturn 2016 / 2017	15mins	Information	DC	Forecast and variance reports
7.10pm	Budget plan – 2017 /2018	20mins	Decision	DC	17/18 budget
7.30pm	Agree next meeting date and agenda	5 mins	Decision	SSP	
7.35pm	FINISH				

Forthcoming Meetings						
Date of next meeting, and chair	Forthcoming agenda items					
12.07.17 7pm Peter Nussey	Risk Register, Expectations for Learning policy, Assessment for Learning policy					
Additional date needed	Governor feedback on LGB organisation, Review of TOR and Code of Conduct, Scheme of Delegation,					
	succession planning					

Governor visits since previous LGB meeting						
Name of Governor	Date of Visit	Purpose of Visit				
Ken Murphy	09.05.17	Meeting with DC/exit interviews				
Ken Murphy	10.05.17	ICT working party meeting				
Simon Saggers/Ken Murphy	12.05.17	Hustings event				

