## LOCAL GOVERNING BODY MEETING BASSINGBOURN VILLAGE COLLEGE



## 12<sup>th</sup> July 7 pm in the library

Any specific questions to Sue Smith (ssmith@bassingbournvc.net) by: Monday 10th July 2017

**Chair: Peter Nussey** 

Time	Agenda Item	Time	Action	Papers circulated
		allotted		
7pm	Declaration of Interests			
7.15pm	Matters Arising	10 mins		LGB minutes
7.25pm	KPIs - Behaviour and Attendance data, Yr 10 data point (VP/JBR)	20 mins	Q&D	B&A report, DP report and data
7.45pm	Ofsted feedback and Triad report (DC)	10 mins	Information	
7.55pm	Safeguarding update (SCR check update), Annual Safeguarding Report,	15 mins	Information,	Policy
	Safeguarding Policy (VP)		Decision	
8.10pm	Lesson observation report and work scrutiny feedback (VP)	20 mins	Information	
8.30pm	Staffing update (DC)	5 mins	Information	
8.35pm	Policies: Expectations for Learning policy for ratification (VP)	10 mins	Decision	Policy
8.45pm	First reading of Assessment for Learning policy (JBR), Sex and Relationships	10 mins	Information	Policies
	(VP), ESafety Policy (VP)			
8.55pm	FINISH			

Forthcoming Meetings			
Date of next meeting, and chair	Forthcoming agenda items		
2.07.17 7pm Peter Nussey Risk Register, Expectations for Learning policy, Assessment for Learning policy			

Governor visits since previous LGB meeting					
Name of Governor	Date of Visit	Purpose of Visit			
Ken Murphy	25.05.17	DC/Update			
Ken Murphy	09.06.17	Energy Project meeting			
Steve Morris	26.06.17	Mr Church CIP meeting			
Alison Butterworth/Sue Speller/Ken Murphy	27.06.17	Ofsted			
Sue Speller	03.07.17	Interviews			

