LOCAL GOVERNING BODY MEETING BASSINGBOURN VILLAGE COLLEGE 5th October 2017 6pm in the library



Any specific questions to Sue Smith (<u>ssmith@bassingbournvc.net</u>) by: Monday 2nd October

Chair: Steve Morris

Time	Agenda Item	Time	Action	Papers circulated
		allotted		
6pm	Declaration of Interests			
	Matters Arising – Risk Register, Staffing updating (maths)	10 mins		LGB minutes
6.10pm	Ofsted report		Info	Ofsted report
	Exams analysis – Presentation by DC/VP	60 mins	Info,	Exam analysis summary
	Yr 10 results review		discussion	
	KPIs – behaviour/attendance reports			
7.00pm	Improvement plan	10 mins	Info	Handed out at LGB
7.10pm	Self evaluation calendar	5 mins	Info	SE Calendar
7.15pm	Link governor arrangements and chairing of future meetings	10 mins	Decision	Last year's Link Gov list
7.25pm	Policy ratification, SRE, E-Safety, AfL	10 mins	Decision	Policies
735pm	FINISH			

Forthcoming Meetings						
Date of next meeting, and chair	Forthcoming agenda items					
02.11.17						
23.11.17						
13.12.17						
25.01.18						
08.03.18						
17.05.18						
21.06.18						
21.00.10						

Governor visits since previous LGB meeting					
Name of Governor	Date of Visit	Purpose of Visit			
Steve Morris	12.09.17	Meet DC			
Ken Murphy	19.09.17	Meet DC			

