LOCAL GOVERNING BODY MEETING BASSINGBOURN VILLAGE COLLEGE 25th January 2017 6pm in the library



Any specific questions to Sue Smith (ssmith@bassingbournvc.net) by: Monday 23rd January

Chair: Ken Murphy

Time	Agenda Item	Time	Action	Papers circulated
		allotted		
6.00pm	Interests	-		
6.00pm	Matters Arising	10 mins		Previous minutes FGB, ASC, Personnel, F&I
6.10pm	Finance report 31 st December	20 mins	Questions	Finance reports
6.30pm	Governance chairing and agendas	5 mins	Discussion	-
6.35pm	Link governor reports	15 mins	Questions	-
6.50pm	KPI (Key Performance Indicators) monitoring – maths, behaviour and attendance report, year 11 DP2	20 mins	Discussion and questions	Maths review, Behaviour and attendance report,
7.10pm	Self evaluation feedback – Triad and LEA reports	20 mins	Discussion and Questions	Triad Day 10 January
7.30pm	Staffing update – staffing spreadsheet	10 mins	Discussion and questions	-
7.40pm	MAT update and items for the Board and Trustee committees	10 mins	Questions and suggestions	-
7.50pm	FINISH			

