LOCAL GOVERNING BODY MEETING

BASSINGBOURN VILLAGE COLLEGE

1st March 2017 – 7pm in the library



Any specific questions and AOB to Sue Smith (ssmith@bassingbournvc.net) by: Monday 27th February

Chair: Steve Morris

| Time | Agenda Item | Time | Action | Papers circulated |
|--------|---|----------|-------------|-----------------------------|
| | | allotted | | |
| 7pm | Welcome new staff governor - introductions | 5 mins | | |
| | Declaration of Interests | | | |
| 7.05pm | Matters Arising including energy project, Maths CIP | 15 mins | Q&D | LGB minutes, energy project |
| | | | | sheet, Maths CIP |
| 7.20pm | Staffing update | 5 mins | Information | |
| 7.25pm | Finance Planning 2017-18 | 20 mins | Q&D | Finance plan |
| 7.45pm | KPI (Key Performance Indicators) monitoring –behaviour and attendance | 20 mins | Q&D | data |
| | report, year 11 DP3 | | | |
| 8.05pm | Land Development (SSag) | 10 mins | Information | |
| 8.15pm | MAT – Curriculum/Assessment | 20 mins | Q&D | Summary sheet |
| 8.35pm | MAT update – Sports Centre review, catering, cleaning | 10 mins | Information | |
| 8.45pm | AOB/FINISH | | | |

Scheduled meetings

| 01.03.17 7pm Steve Morris | 10.05.17 7pm George Lynn |
|---------------------------------|---------------------------|
| 30.03.17 6pm Alison Butterworth | 18.05.17 6pm Sue Speller |
| | 12.07.17 7pm Peter Nussey |

